Woningtype

portiekflat

Koopsom

Vanaf € 550.000 - € 570.000 v.o.n.

Woonoppervlak

129 m2
Inhoud
426 m3

Omschrijving

Vlakbij de historische Coehoornsingel in Zutphen wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van Veste. Drie kleinschalige appartementengebouwen, waarvan twee met elk 14 luxueuze appartementen voorzien van een ruim balkon met veel privacy. De oplevering van het eerste complex staat al gepland in het najaar van 2020. Wilt u dit jaar nog wonen in Veste? Er zijn nog enkele luxe appartementen beschikbaar.

Hoogwaardige en luxueuze appartementen met een moderne en lichte architectuur. Ook de omliggende tuin is aangelegd onder architectuur. U woont hier heerlijk, met alle gewenste comfort, uniek in Zutphen en omstreken. Nergens anders kunt u zo luxe, comfortabel en onbezorgd wonen in een appartement.

Veste Zutphen bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 24 luxe appartementen en 4 penthouses. U heeft veel vrijheid om uw woning naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. De bouw van het eerste wooncomplex is al vergevorderd. Naar verwachting vindt de oplevering al plaats in het najaar van 2020.

De appartementen van Veste bieden u veel comfortabele woonruimte. De luxueuze appartementen zijn standaard voorzien van 2 slaap- en badkamers. Daarnaast geniet u in de nog beschikbare appartementen van een extra werk- of hobbykamer. En van volop luxe en sfeer. Ervaar het unieke licht in uw woning door de 25 strekkende meter aan raampartijen, een ruim balkon met veel privacy, een fraaie glazen stalen taatsdeur, hoge stompe deuren en hoge plafonds.

Elk appartement heeft een duurzame klimaatinstallatie voor verwarming en koeling en is natuurlijk gasloos. De woningen hebben een hoogwaardig en luxe afwerking. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en nog een extra berging in de stallingsgarage.

De luxe appartementen van Veste zijn gelegen aan het laatste stukje Vestinggracht in Zutphen. De ligging is prachtig, vanuit uw appartement kijkt u uit over het water en het rijke groen. Het historische centrum van Zutphen is gelegen op een steenworp afstand, zeker als u straks het nieuwe bruggetje gebruikt, waar u terecht kunt voor restaurants, terrasjes en winkels. Kortom, u heeft hier alles binnen handbereik.

Wilt u de ruimte van Veste Zutphen zelf ervaren? Plan een 1:1 bezichtiging op de bouwlocatie. Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars of met wooncoach Suzanne van Harten.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar