Patiowoningen A Type, Bouwnummer 1

Koopsom

€ 290.500 vrij op naam

Woonopp.

75 m2

Omschrijving

IN HET CENTRUM VAN UGCHELEN VERRIJST IETS MOOIS

In het centrum van Ugchelen worden 2 unieke projecten ontwikkeld. Aan de Molecatenlaan op de voormalige CODA locatie verrijzen 20 appartementen. “De Watermolen” biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats, een supermarkt voor de deur en de gezelligheid vlakbij.

Aan de Ugchelseweg worden op het terrein van het voormalige AVIA tankstation 9 patiowoningen ‘De Witte’ gebouwd. De beide projecten met hun moderne architectuur geven het dorpshart van Ugchelen een ware kwaliteitsimpuls. Wie wil er nou niet wonen in deze prachtige groene woonomgeving dichtbij alle voorzieningen!

Levensloopbestendige patiowoningen – De Witte

In Ugchelen ontwikkelen we De Witte, negen duurzame patiowoningen. De woningen komen aan de Ugchelseweg te staan, op de locatie van een voormalige benzinepomp.

De Witte biedt alles wat je nodig hebt: een eigen parkeerplaats dichtbij, een supermarkt om de hoek en de gezelligheid vlakbij. De kans is groot dat je hier jouw droomhuis vindt!

DE GENOEMDE KOOPSOMMEN ZIJN EXCLUSIEF DE VASTE PARKEERPLAATS. DEZE PARKEERPLAATS IS VAST ONDERDEEL VAN DE KOOP. DE KOOPSOM VAN DE PARKEERPLAATS IS € 25.000 V.O.N.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 290.500 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Bungalow

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m2
Inhoud
250 m3

Indeling

Aantal kamers
3 kamers

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, in bosrijke omgeving

Tuin

Tuintype
Patio/atrium, zonneterras

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Wonen in Ugchelen - De Witte