Parkwonen

Parkwonen Vaneker

De eerste kopersgesprekken hebben plaatsgevonden. En de reacties zijn enthousiast! Niet zo gek, want de parkvilla's op 't Vaneker zijn echte pareltjes in Enschede! Kom je ook Parkwonen? We werken met een reservelijst, dus schrijf je vrijblijvend in via parkwonenvaneker.nl of kom langs bij Thoma Post Makelaars Enschede! Heeft u graag direct contact met één van onze makelaars? Bel dan met 053 - 434 00 38 en vraag naar Stefan of Ilse.

Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Enschede? Niet zomaar een huis, maar een stoere en stijlvolle villa in een natuurrijke historische omgeving met veel oud hout? Kom Parkwonen in ’t Vaneker. Hegeman Bouw realiseert hier 12 geschakelde parkvilla’s in twee verschillende type’s. Sfeervolle nieuwbouw in een parkachtig landschap, architectuur met als doel buiten binnen te ervaren.

De parkvilla’s hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² (!) met naast de inpandige berging een dubbele carport. De tijdloze, moderne architectuur is geïnspireerd op de architectuur uit de jaren ’20 en ’30. Natuurlijk met gebruik van hoogwaardige materialen.

De royale woonkamer en woonkeuken beslaan samen circa 70 m². Je kunt hier dus heerlijk een avond doorbrengen met vrienden en familie of lekker samen voor de haard. Je bent volledig vrij om deze ruimte in te delen naar jouw eigen leefstijl. Geniet van de open ruimte, met plaats genoeg voor een vijf (!) meter lange eettafel. Houd je de woonkamer en keuken liever gescheiden? Ook dat kan!

Naast de woonkamer en woonkeuken vind je een bijkeuken van ruim 10 m². Je hebt hier de ruimte voor wasmachine, wasdroger, voorraadkast en een eventuele extra spoelbak. Via de bijkeuken kom je in de inpandige berging. We hebben deze zo gemaakt dat je hier, in combinatie met de bijkeuken, ook een slaapkamer met 2e badkamer kunt realiseren. Of: jouw kantoor aan huis! De carport blijft altijd in lengte of breedte geschikt voor twee auto’s. De carport is uiteraard ook als garage uit te voeren.

Op de eerste verdieping heb je vier royale slaapkamers, een inloopkast, de badkamer en een separaat 2e toilet. Handig is ook de royale berging op deze verdieping. Liever 2 of 3 heel grote slaapkamers? Ook dat kan. Net als een tweede badkamer.

’t Vaneker ligt aan de noordkant van Enschede, op de grens van natuur en stad. Met de fiets ben je zo in het centrum van Enschede. En ook de sportclubs liggen op fietsafstand. Verrassend centraal dus.

Mocht je nog aanvullende wensen hebben? De villa’s bieden allerlei mogelijkheden om ze helemaal op maat te maken. Je kunt er zelfs nu al voor kiezen om gasloos te wonen zodat je huis al is voorbereid op de toekomst!Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!
Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vanekerstraat
834 m
Bushalte P.A. van Deldenstraat
926 m
Bushalte Winkelcentrum Deppenbroek
977 m
Bushalte Waalstraat
989 m
Bushalte Horstlindelaan
1.11 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool Roombeek - Deppenbroek
1.13 km
De Toermalijn
1.25 km
Greijdanus
1.34 km
Het Mozaïek
1.71 km
Openbare Basisschool Twekkelerveld
2.76 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Dirk van den Broek
1.13 km
Albert Heijn
1.15 km
Hema
1.98 km
ING Bank
1.98 km
Jumbo
1.99 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kruidvat
1.15 km
Medsen Apotheek
1.16 km
Etos
2.47 km
Trekpleister
2.69 km
Jassies
2.9 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar