Tweekappers type XL, Bouwnummer 4

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

323 m2

Omschrijving

In Dorpshoeve komen 4 twee-onder-een-kapwoningen type XL van 6 meter breed met een lichte kleur gevelsteen. Deze woning is er in 2 varianten: met een langsgevel of met een dwarskap. Je hebt maar liefst 153 m2 tot je beschikking. De woning met dwarskap op bouwnummer 4 is met 160 m2 net iets groter. Deze extra ruimte vind je terug op zolder. 2 extra kamers of 1 extra kamer en een badkamer behoort tot de opties

Vanuit deze stijlvolle woningen beleef je het beste uit twee werelden, Heb je al gezien dat je hier aan de groenzone met wadi woont én dat de tuin op het zuiden ligt? Kom straks thuis, parkeer je auto op de eigen oprit voor de garage en wandel via de zijentree naar binnen. De begane grond is door de entreehal verdeeld in een ruime leefkeuken en gezellige straatgerichte woonkamer. Wat een prachtig vrij zicht!

De leefkeuken ligt aan de tuinkant. Zet de deur lekker open en laat de zon je verwarmen. Als je wilt kun je de woning uitbouwen en via een tussendeur kan de berging aan de leefkeuken worden gekoppeld. Opvallend aan dit huis zijn de 3 ruime slaapkamers en riante badkamer. Een 4e en 5e kamer en een 2e badkamer worden optioneel aangeboden. Perfect voor een gezin!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
323 m2
Inhoud
612 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Tuin

Tuintype
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Steenbrugge- Dorpshoeve