Tussenwoning Type 201 - 5.498, Bouwnummer 32

Woonopp.

109 m2

Perceelopp.

123 m2

Omschrijving

Buurtschap 4
Wonen aan de weide

De verkoop van de 16 energieneutrale hoek- en tussenwoningen in Wonen in de weide is gestart.
Inschrijven kan tot 13 november a.s. 10.00 uur.

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied 'de Buurtschappen'. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen.

Maar laten we eerst meer vertellen over de 16 woningen én de buurt, want die wordt opnieuw heel leuk. In november beginnen we met de verkoop van de eerste 16 hoek- en tussenwoningen, variërend in grootte van 109 tot 123 m2.

Tussenwoning - 201 - 5.498

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 123 m²
Woningoppervlakte: 109 m²
Slaapkamers: 3
Beukmaat: 5.498 meter
Ligging tuin: Noordoost

Deze tussenwoningen aan de ruim opgezette straat stelen de show met hun mooie metselwerk en Frans balkon op de verdieping. Heerlijk zijn de hoge ramen die zorgen voor een prettige lichtinval en vrij zicht naar buiten. Kies je voor dit huis, dan heb je 109 m2 woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een zolder. Je auto kun je kwijt op een van de vele parkeerplaatsen voor de deur.

Albert Eekhuisstraat - Blok 4E
De keuken ligt aan de voorzijde en biedt vrij zicht op de rustige straat. In de woonkamer zijn 2 grote ramen, van vloer tot plafond, en een deur naar de tuin. Zelfs als je op de bank zit of in de keuken staat, kijk je mooi uit op de tuin. Deze tuin ligt op het noordoosten, waardoor je in de vroege ochtend al van de zon kunt genieten. Op een zomerse dag heb je tot de avond zon, maar dan aan het eind van de tuin. De tuin is diep en voorzien van een achterom en een berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar een Frans balkon. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Ook kun je hier je wasmachine en droger plaatsen, er is al een aansluiting gemaakt. Op de zolder, die bereikbaar is via een vaste trap, is er volop ruimte om spullen op te bergen achter de knieschotten.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
123 m2
Inhoud
373 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Tuin

Tuintype
Achtertuin, voortuin

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Steenbrugge - Wonen aan de Weide

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project Steenbrugge - Wonen aan de Weide