Soort woonhuis

eengezinswoning, Eindwoning

Koopsom

Vanaf € 339.000 v.o.n.

Woonoppervlak

135 m2
Perceeloppervlakte
138 m2 tot 139 m2
Inhoud
501 m3

Omschrijving

6 RUIME STADSWONINGEN IN JOHANNES AUPINGKWARTIER DEVENTER
Houd jij van een robuuste woning en wil je tegelijkertijd genieten van modern wooncomfort? Dan voel jij je vast en zeker thuis in een van deze drielaagse stadswoningen. Hoe jouw thuis eruitziet, bepaal je grotendeels zelf. In deze ruime woningen heb je diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden!

KARAKTERISTIEK EN TOEKOMSTBESTENDIG
Kenmerkend voor de stadswoningen van blok 8 zijn de karakteristieke voorgevels. Deze zijn geïnspireerd op de sheddaken van de fabriekshallen van de voormalige Auping-fabriek. Tegelijkertijd voldoen de woningen aan alle eisen van vandaag en morgen. Met zonnepanelen wekken zij zelf hun benodigde energie op. Energieneutraal noemen we dat. Bovendien is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Hoe comfortabel is dat!

ZELF JE INDELING KIEZEN
En jouw wensen? Daar is letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor! Je hebt drie volledige woonlagen tot je beschikking, met in totaal zo’n ca. 135 vierkante meter aan gebruiksoppervlakte. Die kun je op verschillende manieren indelen. Heb je een groot gezin en zijn vier slaapkamers niet voldoende? Dan kun je kiezen voor één of zelfs twee extra slaapkamers. Liever een tweede badkamer? Of een royale leefkeuken op de gehele benedenverdieping? Het is allemaal mogelijk. En mocht je nog meer ruimte nodig hebben: tot de extra opties behoren verschillende uitbouwmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter op de begane grond of 1,20 meter voor alle drie de woonlagen!

Tuin op het zuiden

Met een ruime tuin op het zuiden geniet je volop van je buiten leven. Dat wordt dus heerlijk buiten zitten met een kopje koffie of een goed glas wijn, gezellig barbecueën of gewoon even helemaal niets doen. Zie jij het al voor je?

KENMERKEN BLOK 8
4 tot optioneel 6 slaapkamers
Inclusief complete badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
Diverse uitbouw- en indelingsmogelijkheden
Royale tuin op het zuiden met houten berging en achterom
Parkeren doe je voor of achter de woning en 1 hoekwoning heeft ook een toegewezen parkeerplaats
Duurzame en energiezuinige woning (EPC 0)
Door o.a.: warmtepomp en zonnepanelen sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk maakt jouw woonbeleving in het Johannes Aupingkwartier meer dan uniek.

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar