Hofwoning, Bouwnummer 4

Koopsom

€ 780.000 vrij op naam

Woonopp.

142 m2

Perceelopp.

887 m2

Omschrijving

Het plangebied Hof Cellarius ligt in het oude centrum van het dorp, langs de Holterweg tegenover de markante Hervormde Kerk. Op deze unieke locatie is de verkoop van twaalf royale kavels in voorbereiding. De kavels zijn gesitueerd als een soort ‘hofje’. Hof Cellarius heeft het allemaal: het ligt zeer nabij algemene voorzieningen zoals een modern winkelcentrum (Flora), een sportcentrum (de Scheg) en een NS-Station. Daarnaast ligt het dicht bij het Medisch Centrum Colmschate en is op loopafstand verwijderd van het schitterende natuurlandgoed ”De Bannink”. En wilt u een dagje winkelen of een theater bezoeken? Dan zoekt u het altijd gezellige Deventer op. Hier vindt u alle gemakken van een grote stad.
De verkeerstechnische ontsluiting is optimaal. De afstand tot de oprit van de autosnelweg (A1) is ongeveer 3 km en vanaf de Flora bestaat de verbinding geheel uit een vierbaansweg.

Naast de mogelijkheid om zelf een woning te ontwikkelen op een riante kavel in het project Hof Cellarius bieden wij u nu ook de mogelijkheid om een modelwoning (Hofwoning) te kopen waarbij u nog uw eigen wensen in kunt brengen. De modelwoning is reeds voor uw ontwikkeld, uw eigen wensen kunnen het geheel naar eigen smaak maken.

In overleg met bouwbedrijf Bargeman uit Vorden, die de woningen zal gaan bouwen, kunt u uw eigen droomhuis verder samenstellen. Denkt u aan het uitbouwen van de woning met een overkapping zodat een mooi terras ontstaat of het toevoegen van een garage, erker of dakkapel.
De woningen worden standaard gasloos gebouwd. Dit betekent dat de woningen worden voorzien van een luchtwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en zonnepanelen zodat u, uiteraard ook door de optimale isolatie, een zeer energiezuinige woning zult betrekken.

De Hofwoning wordt standaard voorzien van een hal met garderoberuimte, meterkast en toilet, royale woonkamer met woonkeuken. Op de verdieping bevinden zich een technische ruimte, separaat toilet, badkamer en 3 slaapkamers. In de afwerking wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals hardhouten buitenkozijnen, houten binnenkozijnen en zinken mastgoten. Standaard wordt een berging bij de woning aangeboden met overkapping ten behoeve van het stallen van een auto.
Er zijn ruime inspraakmogelijkheden t.a.v. deze basiswoning.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 780.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
142 m2
Perceeloppervlakte
887 m2
Inhoud
495 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Tuin

Tuintype
Tuin rondom

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Hofwoningen Cellarius

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over het project Hofwoningen Cellarius